To drenge i forgrunden af billedet med flag i hånden kigger på parade af uniformerede soldater, der går forbi i bymiljøet.

Du kan eksempelvis søge veteranpuljen for støtte til aktiviteter i forbindelse med Flagdagen. Foto: Simon Elbeck.

Veteranpuljen

Denne pulje støtter med to millioner kroner aktiviteter målrettet veteraner og pårørende. Hvert år har Forsvarsministeriet og Veterancentret formuleret et tema, som man særligt gerne vil se ansøgerne imødekomme. 

 

I 2021 vil Veterancentret særligt gerne støtte aktiviteter og initiativer, der er rettet mod børn og unge af veteraner, bringer skadede og ikke-skadede veteraner sammen eller er rettet mod de mest sårbare veteraner.

 

Puljen for aktiviteter i 2021 kan søges online frem til mandag den 9. november 2020. Veterancentret forventer at give tilsagn og afslag på veteranpuljen senest ultimo marts 2021.

Du kan både søge puljen som forening eller som privatperson. For at komme i betragtning skal du opfylde vores krav til ansøgningsformen og dokumentationskrav. Du skal også eftersende dokumentation for udgifter og fremsende en evaluering.

 

Ferielejrpuljen for veteraner og deres familier

 

I nogle familier fylder mor eller fars efterreaktioner fra udsendelse. Ferielejrpuljen støtter aktiviteter, der kan være en tiltrængt pause, hvor familien finder sammen på nye måder og skaber nye relationer til andre familier med veteraner.

 

Puljens midler kan søges til at dække udgifter i den forbindelse. Aktiviteter, der gennemføres i samarbejde mellem flere aktører på veteranområdet, og som vurderes til at have balance mellem omkostninger og deltagerantal, vil blive prioriteret.

 

Puljen for ferielejre i 2021 kan søges online frem til 9. november 2020. Veterancentret forventer at give tilsagn og afslag på ferielejrpuljen senest medio januar 2021.

 

For at komme i betragtning skal du opfylde vores krav til ansøgningsformen og dokumentationskrav. Du skal også eftersende dokumentation for udgifter og fremsende en evaluering. Læs mere her om kravene til ansøgningen og ansøgeren, og brug linket nederst til at søge.

Sidst opdateret 27. maj, 2020 - Kl. 15.05

Nødvendige (vis detaljer)

  • Systemcookies Episerver

Intern statistik (vis detaljer)

  • Siteimprove

Tredjeparts (vis detaljer)

  • Facebook
  • Twitter
  • Google