Pige leger i græsset

Veteranaktører inviterer igen i år på weekendture og sommerlejre for veteranfamilier i hele landet.

Sidste år blev afviklingen af sommerlejre hårdt ramt af Covid-19 restriktioner. I takt med at flere og flere danskere bliver vaccineret, tegner den kommende sommer heldigvis bedre. Vi bringer et overblik over årets weekendture og sommerlejre.  

Årets arrangører af weekendture og sommerlejre for veteraner og pårørende giver dig dine nærmeste mulighed for at komme vidt omkring i det danske sommerland.  De fleste af lejrene er desuden placeret tæt ved vandet, så der også bliver rig mulighed for en dukkert i bølgen blå, hvis det danske sommervejr viser sig fra sin bedste side.

Tjek oversigten ud og se, om der er noget, der fanger din interesse.

Forsvarsministeren støtter op om ferielejrene
I år har Veterancentret på vegne af Forsvarsministeriet givet et tilskud på i alt 500.000 til afvikling af sommerens ferielejre. Om uddelingen af midler fra Ferielejrpuljen i januar sagde forsvarsminister Trine Bramsen:

 

”Vi skal passe godt på vores veteraner. Med det følger også et særligt ansvar for at passe godt på børn af veteraner. Det er noget særligt, når mor, far eller anden tæt familie er udsendt. Med ferielejrene skaber vi et familiefællesskab – som både gavner den enkelte familie – men som også kan give tætte bånd til andre familier i samme situation. Erfaringerne viser, at særligt børnene har stort udbytte af ferielejrene, fordi de møder andre børn, der kan forstå de tanker og følelser, der følger med en udsendelse.”


Foruden de danske sommerlejre, afholder Færøske Veteraner en lokal sommerlejr på Færøerne.

Nødvendige (vis detaljer)

  • Systemcookies Episerver

Intern statistik (vis detaljer)

  • Siteimprove

Tredjeparts (vis detaljer)

  • Facebook
  • Twitter
  • Google