Lytter til podcast

I 2020 blev der produceret mange podcasts om veteraner. Foto: Mads Ullerup

Hvis du trænger til at afbræk fra slud, sjap og covid-19 restriktioner, så kan en god podcast måske være et glimrende alternativ. For tiden vrimler det med spændende podcasts om veteraner og deres pårørende.

 

Podcastserierne er som regel bygget op omkring den stærke personlige fortælling om enten veteranerne selv eller deres pårørende. Gennem interviews og lydoptagelser fra krigszonen, kommer vi helt tæt på begivenhederne.

 

Du finder blandt andet den livsbekræftende historie om soldaten, der burde være død, men som mirakuløst stadig er blandt de levende. Du finder historien om pigen, der forsøger at finde meningen med den familietragedie, der udspillede sig for 20 år siden, da hendes far sprang sig selv og pigens lillebror i luften med en bombe. Du finder også historien om veteranen og realitystjernen, Philip May Dreier Mikkelsen, der fortæller om tabet af fem soldaterkammerater. Du kan også se frem til en serie om de danske veterankvinder, der siden 1992 har været udsendt til krig og kampzoner i Irak, Afghanistan og på Balkan. Sidst men ikke mindst, vil der også være mulighed for at lytte med, når Folk og Sikkerhed debatterer den danske veteranindsats.

 

Herunder bringer vi dig et overblik. God fornøjelse med lytningen.

Advarsel: Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme stærkt indhold.

 

Nødvendige (vis detaljer)

  • Systemcookies Episerver

Intern statistik (vis detaljer)

  • Siteimprove

Tredjeparts (vis detaljer)

  • Facebook
  • Twitter
  • Google