Kvinde holder en flaske håndsprit foran sig og hælder gel ud i den frie hånd.

Veterancentret følger sundhedsstyrelsens anbefalinger og har fokus på håndhygiejne og rengøring i vores centre. Foto: Colourbox.

 

Er du veteran eller pårørende, kan du stadig møde ind på Veterancentret til rådgivende samtaler og behandlinger. De lokale centre er fortsat bemandet, og vi er opmærksomme på at mindske smitterisikoen for både jer og Veterancentrets medarbejdere. Det kan du som besøgende også hjælpe os til.

 

Vores lokale veterancentre landet over er ikke ens, så vi henstiller til, at du følger skiltning om antal personer i venteværelser eller eventuelle henstillinger til at vente udendørs op til din samtale. Der kan også være henstillinger til at benytte mundbind i venteværelserne eller i mindre møderum, og i så fald vil der stilles mundbind til rådighed til vores besøgende.

 

Mulighed for virtuelle eller udendørs møder

 

Du og din rådgiver/behandler kan også tale om muligheden for at holde møder over skærmen eller ude under åben himmel, alt efter din henvendelse. Er du i tvivl, om du bør møde ind på Veterancentret, så kontakt os på 7281 9700.

 

Planlagte arrangementer

 

Veterancentret har i den kommende periode flere planlagte arrangementer for sårbare veteraner og pårørende og andre aktører og samarbejdspartnere. Her er der forskel på, om vi har valgt at gennemføre eller ændre de fysiske rammer for mødet, eller om det er blevet besluttet at udskyde eller aflyse arrangementer foreløbigt.

 

Hovedreglen er, at arrangementer, der er målrettet sårbare målgrupper, gennemføres, mens møder med samarbejdspartnere og aktører på veteranområdet ikke afholdes fysisk efter de skærpede retningslinjer fra sundhedsmyndighederne.

 

Nødvendige (vis detaljer)

  • Systemcookies Episerver

Intern statistik (vis detaljer)

  • Siteimprove

Tredjeparts (vis detaljer)

  • Facebook
  • Twitter
  • Google