Uniformeret mand med blå FN-barret åbner døren på en hvid pickup.

Veterancentret er en del af Forsvaret og har som kerneopgave at støtte soldater, veteraner og pårørende. Foto: Kim Vibe Michelsen.

Veteraner har i kraft af deres militære karriere en atypisk baggrund i forhold til andre borgere. Erfaringer viser, at kendskab til denne baggrund og veteraners forhold i øvrigt er vigtig for en god sagsbehandling.

 

Som chef, leder eller sagsbehandler kan du kontakte os for et møde, hvor samtale og samarbejdsmuligheder er i centrum. Mødet kan også være konkret sparring om en veteran.

 

Vi har et godt kendskab til de problemstillinger, som veteranerne kan opleve, efter de har været udsendt. En viden, som vi gerne deler ud af.

 

Gratis oplæg

Vi har derfor udviklet et undervisningskatalog med i alt tre oplæg, som vi gerne afholder hos jer.  De er udarbejdet med det formål at give sagsbehandlere viden om veteraner og den militære baggrund, de har med sig.

 

 

Det er gratis at bestille vores oplæg. Vi tilstræber et deltagerantal på min. 20, men er også fleksible. Hvis I i kommunen har færre deltagere, særlige ønsker til indhold, tidspunkt for afvikling eller lignende, har vi mulighed for at tilrette oplægget efter jeres behov.

 

Sidst opdateret 25. august, 2020 - Kl. 14.48

Nødvendige (vis detaljer)

  • Systemcookies Episerver

Intern statistik (vis detaljer)

  • Siteimprove

Tredjeparts (vis detaljer)

  • Facebook
  • Twitter
  • Google