Grafik med teksten "Viden om veteraner 2021"

 

Veteranfamilier er temaet, når den syvende udgave af Viden om veteraner går i luften den 3. marts 2021. På grund af Covid-19, byder Veterancentret i år velkommen til en virtuel udgave af konferencen, der henvender sig veteranaktører i hele landet.

På Viden om veteraner 2021 træder vi et skridt tilbage og fokuserer på dem, der står omkring veteranerne: Veteranfamilierne. Vi skal blandt andet høre om, hvordan en udsendelse kan opleves for dem derhjemme, blive klogere på arbejdet i Veterancentrets Familieenhed og få indsigt i, hvordan det kan være for et barn at vokse op med en psykisk sårbar forælder.

Læs mere om programmet og de enkelte oplæg længere nede på siden. Vi opdaterer løbende med ny information om konferencen.

 


Vi glæder os til at se dig virtuelt til Viden om veteraner 2021

 

Onsdag den 3. marts kl. 9.30 – 15.30.
På din computer, telefon eller tablet.

 

De virtuelle møderum

Når du på forhånd har tilmeldt dig Viden om veteraner, modtager du yderligere information og link til at kunne følge med ca. en uge inden konferencen. Du kan bruge enten computer, mobil eller tablet, og du vil ikke fremgå med hverken lyd eller billede. Vi opretter en telefonlinje på dagen, hvis nogen får brug for hjælp med teknikken.

 

Selvom du ikke har forhåndstilmeldt dig, kan du stadig være med på konferencen fra det øjeblik, vi byder velkommen. Når konferencen deles op i de forskellige temaoplæg under session 1 og 2, skal du vælge mellem flere virtuelle møderum. Dem klikker du på i programmet nedenfor.

 

 

Sidst opdateret 18. januar, 2021 - Kl. 10.27

Nødvendige (vis detaljer)

  • Systemcookies Episerver

Intern statistik (vis detaljer)

  • Siteimprove

Tredjeparts (vis detaljer)

  • Facebook
  • Twitter
  • Google